A ProForCom Kft. által készített nyilvántartó program elsősorban fémhulladék begyűjtőknek, kereskedőknek készült.
Segítségével könnyen meg tud felelni a hatályos jogszabályoknak, ami egy legális kereskedés zavartalan üzemeltetéséhez feltétlenül szükséges.

A programmal könnyen bevételezheti a beérkező anyagokat, azokat átosztályozhatja, kezelheti, majd a kiszállítás folyamatában is segíti a program.

 

Több gépen is akár?

Természetesen. Az adatait az Ön központi gépén tárolja, ehhez kapcsolódnak a többi gépek, több felhasználóval, akár interneten keresztül is!
A bejelentkezett felhasználók ugyanazokat az adatokat látják, egyszerre többen is tudnak dolgozni a programmal (pl. bevételezés, számlázás, ...).
Nem szükséges másban megbíznia, kiadnia az adatait, esetleg információszivárgástól tartania, mivel az adatok Önnél tárolódnak!

Mennyi gépen lehet egyszerre használni?

Nincs korlátozás. Ha megvette a programot, annyi gépen használja a telephelyén, amennyin csak szeretné.

 

Több telephelye van?

Telephelyenként külön értendő a szoftver megvásárlása, de a telephelyek adatait akár egy helyről is ellenőrizheti. A program lehetőséget ad arra, hogy átkapcsolódjon másik telephelyre interneten keresztül.
Amennyiben az iroda, ahol a számlákat készíti és a telephelye nem ugyanott van, akkor is csak egy példány árát kell kifizetnie. Természetesen kiépített hálózati kapcsolatnak léteznie kell, hogy az adatok szinkronban legyenek.

 

Milyen jelentéseket tudok a programmal elkészíteni?

A programmal a fémtörvénynek megfelelő napi és havi adatszolgáltatásokat, Intrastatot, valamint negyedéves és éves környezetvédelmi adatszolgáltatásokat és a NAV által előírt adóhatósági ellenőrzési adatszolgáltatást tudja létrehozni.

 

Kell nekem külön számlázóprogram is?

Nem, a programmal számlát is tud kiállítani, és ezt akár szállítólevélből, vagy akár mérlegjegyből is azonnal elkészíti a program. 2018. július 1-től pedig már online is jelenti a számlákat.

 

 

A program számítógépes kapcsolattal ellátott hídmérleggel is tudja a kapcsolatot tartani, így akár használhatja a programot mérlegjegy előállítására is.
A felvitt mérlegjegyekből ön egy kattintással tud vételi jegyet, vagy szállítólevelet/anyagkísérőt előállítani, anélkül, hogy ismételten fel kellene vinnie ugyanazokat az adatokat.
A törzsadatok megosztásra kerülnek a programban, így mindenki ugyanazt láthatja.

 

 

A programmal visszakereshetők az adatok könnyedén, szűrőfeltételek beállításával szűkíthető a lista, de egy cikk életútját is nyomon tudja követni a mozgáskarton segítségével.

Készletlekérdezéssel láthatja az aktuális mennyiségeket cikkenként telephelyi bontásban, vagy akár összesítve, amit a könyvelés részére is átadhat.

A program további funkciók sorát tudja, amennyiben érdekli, jelentkezzen a Kapcsolat oldalon látható elérhetőségeink egyikén.